Калофер изказва благодарността си на Ники Божиков за благотворителния концерт

Вижте тук благодарствените думи на читалищните дейци на Калофер за проведения в тяхна чест благотворителен концерт, организиран от едно младо момче – Ники Божиков. Разгледайте и снимки от концерта.

„Ники, ние всички – работещите в читалището и читалищните самодейци ти благодарим от сърце за концерта, който подари на Калофер

Благодарим ти за това, че уважаваш и оценяваш значението на читалищата и в частност това на Калофер. Но без нашите съграждани, които ни протегнаха ръка не бихме успели. Не сме и очаквали такава подкрепа – събрани бяха 1901 лв., с които ще ремонтираме част от подемните устройства на читалищната сцена.

Благодарим на Калофер! А на теб Ники, освен благодарност и възхищение, ти поднасяме нашето уважение и респект пред любовта ти към Калофер и неговите хора, пред волята да осъществиш идеята си. Бъди все така твърд и устремен напред човек, бъди все така искрен и истински. Държим на твоето мнение и оценка. Ти можеш да събираш хората около себе си и да ги обединяваш за обща кауза. А това е защото те ти вярват и те обичат.

Благодарим и на всички останали съорганизатори, помогнали „Блян от звезди“ да се случи. Беше наистина красиво и вдъхновяващо. Ще го помним!“

Светла Йовева, читалище „Христо Ботев“, Калофер

Снимки от концерта „Блян от звезди“

Снимки: Todor Petrov Nedev, Facebook

(Visited 112 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.