Кметът на Калофер: Изписаха ме, моля се на Господ Наско да се оправи

„Изписаха ме днес преди обед, в момента пътувам за Калофер. Добре съм, главата вече не ме боли, имам болки в гърдите, но това е от натъртването. Капачката на коляното лекарите решиха да я оставят така, ще зарасне от само себе си. Много съм притеснен за спъпътника ми Наско Фънев. Моля се на Господ да се оправи. Обнадежден съм от вчера. Лекарите казаха, че е стабилен, претърпял е успешно операциите на краката. Сега оставаме да чакаме с надежда да се възстанови.“

Това каза пред Карлово ТВ кметът на Калофер – Румен Стоянов.

Въпреки че ходи с патерица, заради счупена капачка на крака си, кметът бърза да се прибере, защото го чака организационна работа. На 24 започва тридневен фолклорен празник на местността „Свети Кирик” и той нито за момент не е мислил да отложи народната фиеста. Синът му Добрин пък пое ролята на баща си и вместо него заведе прочутите калоферски гайдари на Рожен.

Както Карлово ТВ съобщи, Румен Стоянов и спътникът му Наско Фънев, на 26 години, пострадаха жестоко при меле на пътя Карлово-Пловдив. Докато се прибирали от областния град към Калофер, в насрещното платно навлязъл товарен камион и ги ударил челно.

Основната версия на разследващите е, че на водача на камиона му е прилошало и той за момент изгубил съзнание. Такива показания е дал и виновният шофьор. Наско Фънев продължава да бъде с опасност за живота, но вчера лекарите съобщиха пред БЛИЦ, че момчето се стабилизира. Има надежда са се оправи.

Източник: Karlovo.TV

(Visited 121 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.