След катастрофата: Кметът ще бъде изписан, Наско Фънев се подобрява

Атанас Фънев, който пострада жестоко при катастрофата край пловдивското село Долна махала, е претърпял успешни операции на двата си счупени крака. Костите на бедрата са фиксирани, предстои 26-годишният младеж да мине скенер, за да се види дали има промяна в общото му състояние.

Въпреки, че продължава да бъде с опасност за живота, състоянието му се подобрява. Добрата новина съобщиха за Карлово ТВ от Университетска болница Пловдив.

Кметът на Калофер Румен Стоянов е добре. Утре той ще бъде изписан от болницата. Градоначалникът все още се намира под наблюдение в КАИЛ, но е в стабилен. Раната на главата му е повърхностна, натъртванията в гръдно-коремната област минават, а счупената капачка на едното коляно няма да бъде оперирана, тя ще зарасне по естествен път.

Както Карлово ТВ съобщи, преди няколко дни на пътя Пловдив-Карлово, камион с 40-годишен шофьор от Пловдив, навлезе в насрещното платно и удари челно „Мерцедес”, шофиран от кмета. Карлово ТВ научи от разследващи, че причината за кървавото меле е, че на виновния водач му е станало лошо и той е изгубил съзнание за няколко минути по време на движение.

Източник: Karlovo.TV

(Visited 159 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.